پودر تیتان

واردات و فروش مواد اولیه شیمیایی

دی‌اکسید تیتانیوم (TiO2) یک پودر جامد سفید رنگ است.
دی‌اکسید تیتانیوم غیرقابل اشتعال بوده و در آب، اسیدهای آلی، و محلول‌های رقیق قلیایی حل نمی‌شود، اما در اسید سولفوریک و هیدروفلوئوریک اسید قابل حل است.
دی‌اکسید تیتانیوم کاربردهای متنوعی در صنایعی مانند رنگ‌سازی، سرامیک، پلاستیک، کاغذ و الکترونیک دارد.​​​​​​​

با پودر تیتان بیشتر آشنا شوید

پودر تیتان رنگ سازی
پودر تیتان رنگ سازی

پودر تیتان در رنگ سازی

پودر تیتان رنگ سازی

پودر تیتان در قطعات فایبرگلاس

پودر تیتان رنگ سازی

پودر تیتان در صنعت پلاستیک

کاربرد پودر تیتان

پودر تیتان یا دی‌اکسید تیتانیوم یک ترکیب شیمیایی است و به سختی در آب حل می شود. پودر تیتان دارای رنگ‌دانه سفید است که قدرت پوششی خوبی در رنگ، کاغذ و پلاستیک دارد. پودر تیتان از نظر شیمیایی خنثی است.
​​​​​​​به‌عبارت‌دیگر جزو مواد خطرناک محسوب نمی‌شود.​​​​​​​

پودر تیتان

پودر تیتان، خرید پودر تیتان، فروش پودر تیتان، قیمت پودر تیتان رنگ سازی، پودر تیتان چینی

Meet Market

   تولید و تامین انواع رنگ، چسب و مواد شیمیایی
​​​​​​​واردات و صادرات مواد اولیه شیمیایی

Meet Market 
   
​​​​​​​تامین مواد اولیه شیمیایی صنایع رنگ سازی، صنایع چسب و رزین، صنعت لاستیک سازی، صنایع تولید قطعات پلاستیکی و مواد پلیمری، صنایع چاپ و رنگرزی
تولید و ساخت ماشین آلات رنگ سازی  و  چسب سازی    ​​​​​​​


Meet Market 
   
​​​​​​​تامین مواد اولیه شیمیایی صنایع رنگ سازی، صنایع چسب و رزین، صنعت لاستیک سازی، صنایع تولید قطعات پلاستیکی و مواد پلیمری، صنایع چاپ و رنگرزی
تولید و ساخت ماشین آلات رنگ سازی  و  چسب سازی    ​​​​​​​


مقالات مفید و مرتبط را مطالعه نمایید 

آشنایی با مفهوم رنگ

رنگ خواص ادراک بصری است، که از طیف نور تعامل‌یافته با سلول‌های گیرنده نور چشم ناشی می‌شود.
عدم برابری شدت نور دریافتی در سه نوع سلول دریافت‌کننده نور رنگی قرمز، سبز و آبی در چشم باعث به وجود آمدن مفهوم رنگ در مغز می‌شود.

اگر یک یا چند ناحیه از طول موج‌های نور مرئی توسط ماده جذب یا عبور داده شود، ماده رنگی خوانده می‌شود.
رنگ به هر مایع، شبیه مایع یا هر ترکیب صمغ مانندی که موقع اعمال شدن، لایه نازکی را جهت پوشاندن جسمی جامد ایجاد کند، می‌گویند.

رنگ‌های اصلی سنتی شامل زرد، قرمز و آبی هستند. این سه رنگ با ترکیب هیچ رنگی درست نمی‌شوند.
 رنگ‌های مکمل عبارتند از:
بنفش: آبی + قرمز
نارنجی: قرمز + زرد
سبز: زرد + آبی

رنگ‌های اصلی نوری (رنگ افزایشی): شامل سبز، قرمز و آبی هستند.
​​​​​​​ گیرنده‌های بینایی رنگ در چشم بر همین اساس به سه گیرنده رنگ سبز، قرمز و آبی تقسیم می‌شوند و طبعاً انواع کوررنگی نیز بر همین اساس طبقه‌بندی می‌شوند​​​​​​​


از رنگ برای محافظت از خوردگی، نگهداری، دکوراسیون یا جهت اضافه کردن هرگونه قابلیت بر روی یک سطح که توسط رنگدانه پوشانده می‌گردد، استفاده می‌شود.

مثال‌هایی از محافظت عبارتند از:
پوشاندن سطح فلزات برای کند کردن خوردگی، یا رنگ کردن خانه جهت محافظت از آن در برابر عناصر خارجی (آب، خاک و…).
مثالی از دکوراسیون داخلی، رنگ کردن اتاقی برای آماده‌سازی آن، جهت جشن می‌باشد.

استفاده‌های دیگری که از رنگ می‌شود، شامل برگرداندن رنگی خاص از روی سطح یا استفاده بر روی سطوح علیه حرارت یا موازات با استفادهٔ حرارتی از آن سطح در کاربردهای مختلف است.

مثال کاربردی دیگری در این زمینه، برای تشخیص دادن علایم صنعتی یا هشدارها، یا علامت‌گذاری لوله‌ها در صنعت یا در زمینهٔ کاربردهای نظامی می‌باشد.
رنگ را برای هر جسمی می‌توان استفاده کرد، برای مثال در هنر، پوشش‌های صنعتی، علایم جاده‌ای یا در لنگرگاه‌ها جهت جلوگیری از خوردگی توسط آب‌ها.
​​​​​
رنگ یک محصول نیمه تمام شده‌است، بدین معنی که بعد از استفاده توسط کاربر است که به مرحله پایانی خود که ایجاد یک پوشش مناسب است می‌رسد. ساخت خرید فروش قیمت میکسر رنگ سازی دست دوم​​​​​​​ از رنگ همچنین همراه با مخلوط کردن لعاب، برای پوشش‌های پیشرفته و صیقلی‌سازی سطوح سرامیک و چینی و غیره نیز می‌توان استفاده کرد.

تاریخچه
​​​​​​​

نقاشی‌های پیدا شده در غارها که توسط رنگ‌های به‌دست آمده از اُخرا، و اکسیدهای هماتیت و مگنتیت کشیده شده‌اند به ۴۰۰۰۰ سال قبل و به دوران انسان‌های هموساپینس بازمی‌گردد.

نقاشی‌های کهن در درنادای مصر که برای سالیان متمادی بدون حفاظ و در معرض هوا بوده‌است، یک پدیده درخشان اثر برلینسی می‌باشد که هنوز هم به همان روشنی ۲۰۰۰ سال قبل است.

مصری‌ها رنگ‌هایشان را با ماده‌ای صمغ مانند، ترکیب می‌کردند و هر یک را به صورت جداگانه بر روی سطح اعمال می‌کردند بدون اینکه ذره‌ای با هم مخلوط گردند.
آن‌ها از ۶ رنگ استفاده می‌کردند:
ساخت خرید فروش قیمت میکسر رنگ سازی دست دوم​​​​​​​
سفید، سیاه، قرمز، آبی، زرد و سبز

​​​​​​​


پولی پوکساید یا اپوکسی 
​​​​​​​
یک نوع پلیمر گرماسخت (ترموست) است که از ترکیب و فعل و انفعالات دو جزء اصلی اپوکساید رزین و سخت‌کننده‌ها که به هاردنر معروف هستند تشکیل می‌گردد.
رزین اپوکسی از تکپارها که مولکول‌های واحدی هستند و از به هم پیوستن آن‌ها بسپارها یا همان پلیمرها که مولکول‌های بزرگ را تشکیل می‌دهند، با زنجیر کوتاه که در انتهایشان یک گروه اپوکساید قرار دارد تشکیل می‌شود.

انواع سخت‌کننده‌ها
را به دو گروه کلی پلی‌آمید و پلی‌آمین می‌توان تقسیم نمود که هر کدام بر اساس مورد مصرف و کاربری مورد انتظار از اپوکسی به‌دست آمده مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

سخت‌کننده‌های آمینی را معمولاً برای اپوکسی‌های بدون حلال با کاربری چسب و کفپوش یا برای کاربری‌هایی که ضخامت بالایی از مواد مد نظر است مورد استفاده قرار می‌دهند.
اما پلی‌آمیدها را نمی‌توان در ضخامت‌های بالا مورد استفاده قرار داد.
به عبارت کلی‌تر می‌توان گفت اپوکسی‌های پلی‌آمینی به‌عنوان چسب و کفپوش یا در صنایع قالب‌سازی و تزئینی و اپوکسی‌های پلی‌آمیدی به‌عنوان رنگ‌های صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

​​​​​​پوشش‌های اپوکسی به دلیل ویژگی‌های خاصشان در صنایع مختلف به عنوان رنگ‌های صنعتی ضد خورندگی، کف‌پوش‌ها، چسب، کامپوزیت‌ها و … مورد استفاده قرار می‌گیرند.

کاربردها
کاربردهای موادی که بر پایه اپوکسی ساخته می‌شوند گسترده است و مهم‌ترین آن در ساخت رنگ اپوکسی و کفپوش اپوکسی است.

 همچنین شامل کاربرد در ساخت موادی چون چسب‌ها، کامپوزیت‌ها (مانند موادی که از فایبرگلاس یا فیبر کربن استفاده می‌کنند) و تقویت‌کننده‌ها می‌شود (اگرچه پلی‌استر، وینیل استر و دیگر صمغ‌های ترموست هم برای پلاستیک تقویت‌شده با شیشه به‌کار می‌روند).
​​​​​​​
ساختار شیمیایی اپوکسی‌ها این اجازه را می‌دهد که بسپارهای گوناگونی با خواص بسیار متفاوت تولید شود.

به‌طور کلی اپوکسی‌ها را به خاطر چسبندگی، مقاومت شیمیایی و گرمایی، خواص خوب یا حتی عالی مکانیکی، و مقاومت الکتریکی بسیار خوب آن‌ها نسبت به اکثر رزین‌های دیگر می‌شناسند.

بسیاری از خواص اپوکسی‌ها را می‌توان تغییر داد، برای مثال اپوکسی‌های پرشده از نقره که رسانایی الکتریکی خوبی دارند یا اپوکسی پرشده از روی که مقاومت خوردگی خوبی دارد یا مخلوط آن با ریز الیاف‌های کربن آن‌ها را رسانا می‌کند نیز وجود دارد و این در حالی است که اپوکسی خالص عایق الکتریکی است.

برخی از انواع که دارای خاصیت عایقی/رسانایی در برابر گرما هستند و مقاومت الکتریکی بالایی دارند در الکترونیک کاربرد دارند.

* رنگها و پوشش ها
* نفت و پتروشیمی
* چسب‌ها
* قالب‌های صنعتی و کامپوزیت‌ها
* سامانه‌های الکتریکی و الکترونیک
* مصارف خانگی و دریایی​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
​​
​​​​​​​پوشش‌های مخازن

ساختار شیمیایی خاص رزین‌های اپوکسی اجازه می‌دهد تا از آن به صورت دو جزء مایع جهت ساخت رنگ نهایی استفاده کرد.
​​​​​​​
در نوع خاصی از اپوکسی‌های بدون حلّال که برای مخازن آب شرب استفاده می‌شود، اپوکسی‌هایی با وزن مولکولی پایین مورد استفاده قرار می‌گیرند که به‌طور طبیعی مایع بوده و نیازی به حلال‌های مضر و فرار ندارند.

این ویژگی باعث می‌شود که علاوه بر حفظ خواص منحصر به فرد رنگ اپوکسی، حلال‌های مضر آلی از آن منتشر نشود و به همین سبب آب شرب داخل مخازن آلوده نمی‌شود.​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​

مقالات مفید و مرتبط را مطالعه نمایید